Şoşoacă, plângeri penale contra lui Cîţu, Orban, Arafat: Masca îmi provoacă moartea

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Screenshot)

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a susţinut, joi, la România TV, că masca îi provoacă moartea şi a amintit că a formulat plângeri penale împotriva lui Raed Arafat, Ludovic Orban şi a lui Florin Cîţu.

„Cine e în prima linie? Domnul Raed Arafat, cu domnul Orban şi cu domnul Cîţu? Noi contra lor am formulat plângerile penale. Raed Arafat nu e în prima linie. Stă bine mersi într-un birou şi nu ştiu de când n-a mai practicat medicină”, a spus Diana Şoşoacă.

Totodată, senatoarea a susţinut că a fost împiedicată să depună plângeri penale împotriva guvernanţilor:

„Au vrut să ne dea afară din DIICOT pe motiv că e pandemie şi toate plângerile penale se trimit pe mail şi fax, deşi nu era niciun anunţ. Într-un final ne-au acceptat plângere penală, dar când am ieşit ne-am trezit cu Jandarmeria peste noi, invocând faptul că, vezi Doamne, am făcut scandal în sediul DIICOT.

În România încă funcţionează o dictatură. Dna avocat Iulia Medeleanu, pentru că numai eu şi ea ne-am prezentat la DIICOT Iaşi pentru a depune plângerea penală, a primit vizita unor procurori, la ora 7 dimineaţa, după vreo două săptămâni, invocându-se faptul că ar exista un denunţ împotriva sa pentru evaziune fiscală”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Nu în ultimul rând, Şoşoacă a susţinut că ei nu trebuie să i se ceară să poarte masca de protecţie, căci aceasta îi provoacă moartea.

"Atâta timp cât masca îmi poate provoca mie moarte, vă rog să nu mă obligaţi să o port. În Marea Britanie nici nu se poartă masca pe stradă.

Am patru dosare penale împotriva Jandarmeriei pentru abuz fizic împotriva unor femei şi bărbaţi din cauza nepurtării măştii. Acum este la Parchetul militar dosarul”, a declarat Şoşoacă.