Sorin Frunzăverde: Mai devreme sau mai târziu, va conta valoarea omului în alegeri

Epoch Times România
26.05.2012

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, a declarat, la întâlnirea cu electoratul din mai multe localităţi ale judeţului Caraş-Severin, că, mai devreme sau mai târziu, va conta valoarea omului la alegeri, fie ele locale sau parlamentare.

Sorin Frunzăverde, alături de preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, de deputatul Gheorghe Hogea, de preşedintele desemnat al Consiliului Judeţean, dar şi multe alte personalităţi ale Partidului Naţional Liberal Caraş-Severin s-au deplasat în aceste zile în localităţile Bolvaşniţa, Cornereva, Rusca Teregova şi Teregova, pentru a prezenta echipa şi programul cu care vor intra în bătălia electorală.

Sorin Frunzăverde este candidatul din partea USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Realizările şi viitoarele proiecte ale sale au fost prezentate, pe scurt, de către liderul liberalilor cărăşeni, Marcel Vela.

În faţa a numeroşi simpatizanţi, a fost lansată şi candidatura ing. Gheorghe Lăzărescu.

Acesta şi-a exprimat speranţa nu numai că va câştiga alegerile, el fiind deja cotat cu mari şanse, dar şi că va face un scor foarte bun pentru candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

"Gheorghe Lăzărescu a dovedit, de-a lungul timpului, că este un om care ştie să facă, să conducă şi cred că va fi un primar foarte bun pentru comuna Teregova. Sunt convins că vom consemna aici, la Teregova, o victorie care să dovedească faptul că, mai devreme, sau mai târziu, contează valoarea omului. Un motiv în plus pentru ca teregovenii să îl aleagă pe Ghiţă Lăzărescu este acela că numai un om ca el poate şi vrea să dezvolte localitatea, prin accesarea de fonduri europene, pentru că Teregova, din păcate, până la această oră, nu are derulate astfel de programe", a afirmat Sorin Frunzăverde.

De altfel, judeţul Caraş-Severin a trăit, în ultimii patru ani, din fonduri europene. Au fost derulaţi, în acest mod, peste 500 milioane euro, Caraş-Severin fiind pe locul I pe ţară în ceea ce priveşte volumul financiar derulat prin fonduri europene, a precizat Frunzăverde. Cele mai multe dintre localităţile din Caraş-Severin au cel puţin un proiect accesat, mai puţin Teregova.

"În urmă cu trei ani, Sorin Frunzăverde îmi spunea că Teregova şi teregovenii merită mai mult. Acesta a fost îndemnul domniei sale pentru ca eu să candidez la Primăria comunei. Şi m-a convins! Îi asigur pe oameni că vom trăi într-un climat normal, că cei din Consiliul local vor lucra în echipă, vor accesa proiecte şi Teregova, cu satele aparţinătoare, se vor dezvolta, aşa cum merită!", a precizat candidatul PNL la Primăria Teregova, Ghiţă Lăzărescu.

Liderul liberalilor cărăşeni, Marcel Vela, a spus că alegerile din 10 iunie reprezintă pentru toţi un examen.

"Pe 10 iunie dăm cu toţii un examen pentru a reprezenta cu cinste localităţile din întregul judeţ, pentru că la alegerile locale vor fi mandataţi, pentru următorii patru ani, reprezentanţii pentru fiecare nivel de competenţă administrativă. Printre aceştia se află şi Ghiţă Lăzărescu, cel care a dat dovadă că poate şi vrea să redea teregovenilor speranţa şi mândria. La Teregova avem nevoie de o schimbare, în bine. Totodată, trebuie să spun că în urmă cu doar două luni, niciunul nu am fi sperat ca în România, acum, să pornim o nouă construcţie politică, pentru binele românilor. Construcţia a pornit de aici, din Caraş-Severin, împreună cu Sorin Frunzăverde şi cu preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă. Sloganul nostru este: Împreună, pentru Caraş-Severin! De aici a început şi căderea Guvernului, pentru ca viaţa oamenilor să se schimbe vizibil în mai bine. De altfel, Sorin Frunzăverde este artizanul faptului că astăzi, pensiile sunt mai mari", a subliniat Vela.

Echipa PNL s-a deplasat sâmbătă şi în localităţile Obreja, Glimboca, Zăvoi, Rusca Montană, Băuţar, Oţelu Roşu, Marga şi Sacu, iar duminică, va fi prezentă la Iablaniţa, Lăpuşnicel, Prigor, Bozovici, Bănia, Dalboşeţ şi Rudăria.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor