"Şi se jură că nu fură..." USR acuză falsificarea votului la învestirea ministrului Daniel Constantin

Deşi 7 deputaţi au votat contra numirii lui Daniel Constantin în funcţia de ministru al Mediului, în Monitorul Oficial a apărut cu totul altceva.
Daniel Constantin
Daniel Constantin (Mihut Savu / Epoch Times)

"Nimic nu se pierde, totul se transformă în funcţie de interesul partidului", scrie, pe Facebook, deputatul USR Cornel Zainea acuzând PSD-ul că a falsificat rezultatul votului din comisia de mediu la şedinţa de validare a ministrului Daniel Constantin, "metamorfozând" în abţineri cele 7 voturi împotrivă.

"De când PSD-ul ne-a surprins cu lovitura nocturnă împotriva statului de drept, fiecare dintre noi s-a specializat în câte ceva: unii şi-au dezvoltat abilităţile de a sta în frig, alţii îşi folosesc imaginaţia pentru a crea bannere ce fac înconjurul mapamondului, alţii organizează forme de rezistenţă civică. Eu şi colegii mei de la USR începem să ne specializăm în găsirea de bombiţe ascunse printre legi. Una dintre activităţile de seară/dimineaţă este citirea Monitorului Oficial.

Ieri seară am trecut în revistă activitatea lunii ianuarie din Comisia de Mediu din Camera Deputaţilor şi am descoperit că domnul ministru Constantin nu a avut nici un vot împotrivă în şedinţa de validare. Şoc şi groază, eu îmi aminteam clar că am votat împotrivă! M-am frecat de 3 ori la ochi şi am căutat înregistrarea; nu m-am ramolit eu în cele 2 luni de parlamentarism, cele 7 voturi împotriva ministrului s-au metamorfozat în 7 abţineri."

Dovezile aici:
http://www.monitoruloficial.ro/emonitornew/emonviewmof.php… - pagina 16, Comisia pentru Mediu şi echilibru ecologic

http://www.cdep.ro/comisii/mediu/pdf/2017/sz010405.pdf - raportul comisiei în care se consemnează rezultatul votului

"În curând PSD-ul ne va fura banii direct din cont şi se va jura privindu-ne în ochi că noi n-am avut nimic vreodată acolo ...", concluzionează deputatul.