Senatorul PNL, Ioan Ghişe, solicită iar Parlamentului dezbaterea situaţiei referendumului

Ioan Ghişe ,conferinţă de presă la Senatul României
Ioan Ghişe ,conferinţă de presă la Senatul României (Epoch Times România)

Senatorul PNL Ioan Ghişe a făcut o nouă sesizare către Birourile Permanente ale celor două Camere din Parlament prin care solicită “introducerea în regim de urgenţă pe ordinea de zi” a proiectului şi anexelor depuse de acesta legate referendumul de demitere al preşedintelui din 29 iulie, informează Realitatea Tv. Ghişe cere din nou Parlamentului să dezbată situaţia referendumului de demitere al preşedintelui Traian Băsescu.

“Subsemnatul Ioan Ghişe, senator PNL de Braşov, vă rog să aveţi amabilitatea să introduceţi, în regim de urgenţă, pe ordinea de zi proiectul de hotărâre şi anexele depuse la 27 august 2012 privind rezultatul referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea preşedintelui României, în conformitate cu punctele 1 şi 2 din dispozitivul hotărârii nr.6/21 aug 2012 a Curţii Constituţionale”, scrie în solicitarea senatorului liberal către Parlament.

Ioan Ghişe a adăugat că regimul de urgenţă al acestei solicitări este impus “de faptul că ordinea de drept constituţională în România este grav tulburată ca urmare a neîncheierii de către Parlament a procedurilor constituţionale privind procesul de demitere a preşedintelui României, conform art.95, alin.3, din Constituţie”.