Senatorul Alexandru Mazăre, fratele primarului de Constanţa, a demisionat din PSD

Alexandru Mazăre
Alexandru Mazăre (facebook.com)
Flori Mladin
22.02.2015

Senatorul Alexandru Mazăre, fratele primarului de Constanţa, Radu Mazăre, a demisionat din PSD. El a declarat că nu se mai regăseşte în actuala politică a partidului condus de Victor Ponta şi se va alătura grupului lui Mircea Geoană, informează Ziua de Constanţa.

"N-a fost o decizie uşoară, după 13 ani în care am fost membru PSD", a mărturisit senatorul de Constanţa. Fratele edilului constănţean a afirmat că este foarte probabil ca mai mulţi colegi să plece din PSD în viitorul apropiat. Alexandru Mazăre a declarat că se va alătura mişcării politice iniţiate de fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană.

Senatorul a declarat că a slujit vreme de 13 ani PSD-ul, însă acum nu îi place modul în care acţionează actuala conducere: "Nu mă mai regăsesc deloc în felul în care înţelege să acţioneze actuala conducere", a spus Mazăre.

"După ce am pierdut alegerile, actuala conducere trebuia să îşi depună mandatul şi să organizeze un congres”, a mai precizat Alexandru Mazăre.

Senatorul a mărturisit că, înainte de a lua această decizie, s-a consultat şi cu fratele său, dar nu a dat detalii despre opiniile acestuia. "Este decizia mea", a subliniat senatorul.

Potrivit unor surse, senatorul Mircea Geoană s-a aflat sâmbătă seară în Constanţa.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor