Şeful PRU: Primul contact între Dragnea şi serviciile de spionaj ruseşti - Viena, 2009, Hotel Imperial

După ce a acuzat PRU - noul partid aspirator de parlamentari - de legături cu Rusia, liderul PSD Liviu Dragnea s-a trezit el însuşi somat de şeful acestei formaţiuni, Bogdan Diaconu, să-şi explice legăturile cu cei de la Kremlin.
Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea trebuie să explice câte vizite a făcut la Moscova, din 2010 până în prezent, şi care a fost scopul acestora, a declarat preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, el însuşi acuzat de o parte din presă că ar fi "omul Rusiei".

"Liviu Dragnea să explice legăturile din Rusia! În România există mulţi ofiţeri români patrioţi care cred că o mişcare naţională şi un Partid Naţional cum e Partidul România Unită îşi justifică pe deplin existenţa. Am întâlnit ieri un astfel de om.

M-a căutat pentru a-mi da o informaţie precisă. Când consideră serviciile româneşti că a avut loc primul contact între Dragnea şi serviciile de spionaj ruseşti: Viena. Anul 2009. Hotel Imperial. Etajul 3.

Aştept în continuare să ne spună Liviu Dragnea de câte ori a fost în Rusia, cu cine a fost şi cu cine s-a întâlnit! De ieri Liviu Dragnea este în Israel. Tot cu prietenul său rus Moshe Kantor, recunoscut colaborator KGB, se întâlneşte?", a scris, pe contul său de Facebook, liderul PRU, fostul social-democrat Bogdan Diaconu.

Reacţia lui Diaconu vine după ce Liviu Dragnea a anunţat că PSD nu se va asocia niciodată cu un partid extremist ca PRU, care are legături cu Rusia.

"Din punctul meu de vedere, România se află în faţa unor mari provocări, unele care se văd, altele care nu se văd. Nu cred că răspunsul la aceste provocări este un partid naţionalist sau poate chiar extremist. În aceste condiţii, noi mulţumim foarte mult pentru grijă, dacă PRU se constituie sau se expandează pentru a ajuta PSD, mulţumim, nu. Nu vrem să avem niciun fel de relaţie cu un partid naţionalist.

PSD rămâne un partid social-democrat modern, proeuropean care susţine fără ezitare parteneriatele pe care le avem strategice şi nu numai, cu toţi aliaţii noştri, în condiţiile în care PRU are nişte protocoale cu nişte partide cu foarte mari probleme şi asupra cărora există bănuieli serioase de finanţare din Est şi cu doctrine care nu au nicio legătură cu valorile şi principiile noastre", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne