Şefa PNL: Scrisoarea lui Tăriceanu arată o desprindere completă de realitate

În 2 ani, ALDE se va dizolva în PSD şi PNL, în funcţie de ataşamentul faţă de valori al fiecărui membru, a opinat şefa liberalilor Raluca Turcan, în replică la scrisoarea lui Călin Popescu Tăriceanu care i-a invitat alături de el pe foştii săi colegi de partid.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Scrisoarea transmisă membrilor PNL de liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu arată o desprindere completă de realitate, a declarat sâmbătă, pe contul său de Facebook, preşedintele interimar al liberalilor Raluca Turcan.

"Scrisoarea dl. Tăriceanu arată o desprindere completă de realitate. ALDE a fost la câteva voturi să nu intre în Parlament şi au fost băgaţi în Legislativ de către PSD. În 2 ani, ALDE se va dizolva în PSD şi PNL, în funcţie de ataşamentul faţă de valori al fiecărui membru. Aş spune că este aproape o certitudine", a scris Raluca Turcan.

Reacţia şefei PNL vine după ce, într-o scrisoare deschisă adresată membrilor PNL, co-preşedintele ALDE a afirmat că din vechiul PNL a mai rămas doar numele - partidul a ajuns în mâinile unor persoane cărora le este imposibil să înţeleagă spiritul liberal.

"PNL este pe punctul de a fi preluat în totalitate de către oamenii din PDL, ceea ce nu va face decât să adâncească criza şi să îndepărteze definitiv electoratul liberal", a precizat Tăriceanu, care îi cheamă pe foştii săi colegi să i se alăture.

Pentru a citi scrisoarea lui Călin Popescu Tăriceanu intraţi aici.