Raluca Turcan: PSD a anunţat atacul împotriva clasei de mijloc şi a antreprenorilor

Programul liderului PSD, Liviu Dragnea, cu promisiuni fără limită către toate categoriile sociale, este nesustenabil fără o creştere masivă a fiscalităţi, a opinat şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Prim-ministrul Sorin Grindeanu confirmă planul PSD de a anula cota unică de impozitare şi de a introduce impozitarea progresivă, aşa cum PNL a avertizat în ultimele săptămâni, a acuzat vineri, în cadrul unui comunicat de presă, şefa liberalilor Raluca Turcan.

"Accentuez faptul că programul domnului Dragnea, cu promisiuni fără limită către toate categoriile sociale, este nesustenabil fără o creştere masivă a fiscalităţii, care va fi suportată de către antreprenori şi clasa de mijloc", a precizat preşedintele interimar al PNL.

Raluca Turcan a explicat că, potrivit PNL, doar investiţiile şi o legislaţie predictibilă pot asigura o creştere economică puternică.

"Populismul deşănţat al domnului Dragnea şi al PSD va limita creşterea economică şi va face dificilă atragerea de investiţii la nivelul aşteptat de cetăţenii acestei ţări, care vor să aibă opţiuni de angajare cât mai diverse şi pe salarii cât mai bune", a subliniat şefa PNL.