Şefa PNL: Deşi ne explică iar despre milionul de locuri de muncă, Dragnea nu va fi niciodată premier

Deşi stă la flip-chart şi ne explică iar despre milionul de locuri de muncă, le garantez alegătorilor că liderul PSD Liviu Dragnea nu poate fi o propunere de prim-ministru după alegeri, a fost mesajul transmis românilor de şefa PNL Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Viitorul mandat de premier nu va merge niciodată la o persoană compromisă, la o persoană uzată, sau la o persoană condamnată penal, a opinat duminică, într-un interviu acordat News.ro, preşedintele PNL, Alina Gorghiu, făcând trimitere directă la liderul PSD Liviu Dragnea.

"Evident că, după alegeri, ai de format o majoritate parlamentară. Nu va fi uşor pentru nimeni să coaguleze o majoritate parlamentară, pentru că niciunul dintre partide nu va obţine 50% plus unu. Depinde foarte mult de rezultate, cum se va creiona acea majoritate parlamentară. Depinde foarte mult cui va da mandatul preşedintele României.

Ce pot să spun public, am spus-o nu o dată, că am certitudinea, inclusiv din declaraţiile pe care preşedintele Iohannis le-a făcut, că mandatul niciodată nu va merge la o persoană compromisă, la o persoană uzată, la o persoană condamnată penal. Şi aici vorbesc clar de Liviu Dragnea care, deşi stă la flip-chart şi ne explică iar despre milionul de locuri de muncă şi tot felul de proiecte nesustenabile ale PSD-ului, vă garantez şi le garantez alegătorilor că nu poate fi o propunere de prim-ministru", a opinat şefa PNL.

Alina Gorghiu a ţinut să sublinieze că dacă ne uităm la acest Guvern Cioloş, se pot spune foarte multe lucruri, bune, mai puţin bune, chiar proaste, însă se poate spune că este "guvernul zero corupţie".

"Este Guvernul care de un an de zile face o antiteză perfectă cu tot ce a fost Guvernul Ponta, fie că vorbim de decenţă în administraţie, că vorbim de demararea unor proiecte, fie că vorbim de anticorupţie sau de faptul că nu s-au întâmplat tot felul de pozne în acest cabinet, aşa cum se întâmplau, zilnic, în guvernul PSD", a afirmat Alina Gorghiu.