Şefa PNL: Aşteptăm cu maxim interes lista Guvernului. Sperăm să avem miniştri feriţi de suspiciuni

Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public şi nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea, a atras atenţia şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Prin lista viitorului Guvern vom vedea autonomia şi buna credinţă prim-ministrului desemnat, Sorin Grindeanu, a reacţionat vineri, pe pagina sa de Facebook, preşedintele PNL Raluca Turcan, la scurt timp după ce preşedintele Klaus Iohannis a decis să-i dea undă verde social-democratului ales de partidul lui Liviu Dragnea să meargă la Palatul Victoria.

"Aşteptăm cu maxim interes lista Guvernului, sperăm să avem ca miniştri oameni cu o activitate cunoscută şi feriţi de suspiciuni. Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public şi nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea", a declarat Raluca Turcan.

Potrivit preşedintelui PNL, România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune şi ferit de orice fel de vulnerabilităţi.

"De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României şi să consolideze cooperarea cu partenerii şi aliaţii. PSD şi-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din Parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 Decembrie", a subliniat Raluca Turcan.