Secretarul general al PPE: Nicăieri în lume un partid nu a mai depus moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern

Din cauza propriului partid, Guvernul Grindeanu ar putea fi Guvernul cu cea mai scurtă durată de viaţă din istoria recentă a Uniunii Europene, a remarcat secretarul general PPE.
Secretarul general al PPE, Antonio Lopez-Isturiz.
Secretarul general al PPE, Antonio Lopez-Isturiz. (GERARD JULIEN / AFP / Getty Images)

Guvernul PSD-ALDE este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greşită şi politicieni nereuşiţi, a declarat sâmbătă, de la tribuna Congresului PNL, secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez Isturiz, citat de publicaţia Adevărul.

"Când am aterizat la Bucureşti, un bun prieten mi-a spus că nu s-a mai întâmplat în politica românească ca un partid să depună moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Ei bine, i-am răspuns că acest lucru nu s-a mai întâmplat nicăieri în lume. Acest Guvern socialist este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greşită şi politicieni nereuşiţi.

În cinci luni de guvernare, singura lor realizare o reprezintă cele mai mai mari proteste antiguvernamentale din 1989 încoace. Şi va fi guvernul cu cea mai scurtă durată de viaţă din istoria recentă a Uniuni Europene. Nu mai e nevoie să spun din nou că acest lucru va fi din cauza propriului partid. Într-adevăr, acest Guvern bate toate recordurile, dar cel mai important este faptul că este rău pentru România şi este rău pentru UE", a precizat Antonio Lopez.

În acelaşi timp, oficialul european a subliniat că acest "tragic guvern socialist" nu este tocmai prioritatea sa şi s-a declarat convins că românii nu vor uita derapajele PSD-ALDE şi îi vor sancţiona la următoarele alegeri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne