Scandalul publicării mesajelor dintre liderii PSD în noaptea adoptării OUG 13. Firea acuză un atac murdar la adresa lui Dragnea

În noaptea OUG 13, liderii PSD schimbau mesaje despre organizarea unor contramanifestaţii în replică la revolta spontană a cetăţenilor. Publicarea mesajelor de către Rise Project e catalogată de Firea drept un atac murdar la adresa şefului său de partid.
Gabriela Firea
Gabriela Firea (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a catalogat publicarea, de către Rise Project a conversaţiilor purtate pe Whatsapp de liderii PSD din perioada adoptării OUG13 drept o nouă încercare de discreditare a partidului şi mai ales a şefului PSD. Totodată, aceasta a spus că, oricum, discuţiile prezentate nu diferă de atitudinea publică a social-democraţilor din perioada protestelor, relatează Hotnews.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Gabriela Firea - semnatară a unora dintre mesaje - a declarat că "nu se poate confirma autenticitatea ori veridicitatea "aşa-ziselor capturi" de pe Whatsapp şi că "nu s-au făcut acolo niciun fel de declaraţii care să demonstreze că una spunem între noi şi alta facem". Firea a mai susţinut că "aşa-zisele capturi prezintă aspecte derizorii" şi că nimeni nu a spus nimic din ce nu s-ar fi afirmat şi public.

De asemenea, potrivit acesteia, publicarea unor asemenea frânturi de conversaţie nu ar fi decât o parte a unei campanii de discreditare. "Mi se pare, dincolo de discuţiile de aseară, că este un nou atac, chiar murdar, vehement, la adresa preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Practic, nu mai ştiu ce să-i inventeze domnului Dragnea", a spus Firea.

În ceea ce priveşte identitatea celor ce au transmis presei capturile, primăriţa a opinat că "posibil din colegii care s-au desprins de lângă noi, care cred că au făcut capturi pe sărite, cu scopul de a denigra".

Reamintim că Rise Project a publicat astăzi o serie de mesaje schimbate pe Whatsapp între liderii PSD, din care reiese cum s-au mobilizat social-democraţii pentru a organiza un "miting pentru apărarea României", scenariu care s-ar fi putut lăsa cu scandal şi sânge.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne