Recompensă pe "capul" edilului pesedist din Adjud. Hackeri s-au "jucat" puţin cu site-ul primăriei

Site-ul oficial al primăriei din Adjud a fost spart de hackeri, care au decis să lase câteva mesaje demne de filmele western americane.
Primarul Constantin Armencea din Adjud, glumă a hackerilor.
Primarul Constantin Armencea din Adjud, glumă a hackerilor. (gandul.info)

Dacă aţi fi intrat sâmbătă pe site-ul oficial al primăriei din Adjud aţi fi avut o adevărată surpriză - aţi fi descoperit că edilul pesedist al oraşului este "căutat - mort sau în viaţă", iar recompensa oferită pentru prinderea lui este considerabilă.

Potrivit publicaţiei gândul.info, atunci când cineva încerca cu o zi în urmă să acceseze site-ul primăriei apărea următorul mesaj: "Implică-te! Opreşte corupţia!"

Prima pagină arată ca un afiş similar cu cele din filmele western americane: imaginea primarului pesedist Constantin Armencea - reales în funcţie în urma scrutinului din iunie - apărea mare în mijlocul ecranului, sub propoziţia "STOP CORUPŢIA!", scrisă cu roşu.

Imaginea primarului, însoţită de menţiunile "WANTED - DEAD OR ALIVE" [căutat - mort sau în viaţă] este încadrată de mai multe inscripţii cu textul „Freedom” [libertate].

Hackerii au pus şi o recompensă pe capul primarului - nici mai mult nici mai puţin de 1.000.000 de dolari pentru cine reuşeşte să-l oprească.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne