Raluca Turcan: Continuăm să fim vigilenţi!

Zilele ce au trecut au demonstrat pe de o parte, tendinţa naturală a PSD şi ALDE spre abuz, în interesul unui cerc restrâns de persoane şi, pe de alta, faptul că românii vor o guvernare europeană şi decizi în interesul celor mulţi.
Raluca Turcan (prim-vicepreşedintele PNL),
Raluca Turcan (prim-vicepreşedintele PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

"Considerăm că pericolul nu a trecut complet. Ar fi o crimă că România să se întoarcă la arbitrariul legal din anii 90. Oamenii de bună credinţă trebuie să rămână vigilenţi!", transmite liderul PNL, Raluca Turcan, după ce premierul Grindeanu a anunţat oficial că va abroga ordonanţa de urgenţă care a scos în stradă sute de mii de români.

În opinia Ralucăi Turcan, pe lângă anunţul făcut ieri de premier, ar fi cazul să se vină cu o serie de clarificări, care să dea încredere că Dragnea, Grindeanu şi Tăriceanu "au pus capăt definitiv încercărilor de a salva protejaţii politici."

"Este nevoie de asigurări publice şi este nevoie de renunţarea la toate încercările de a lovi în DNA sau în alte instituţii cu responsabilităţi în lupta anti-corupţie.

Am văzut în aceste zile tendinţa naturală a PSD şi ALDE spre abuz, spre o guvernare în interesul unui cerc restrâns de persoane cu protecţie politică. ", scrie Turcan pe Facebook.

Liderul PNL mai precizează că tratamentul egal în faţa legii este cel mai puternic element de coeziune internă pentru statele democratice şi concluzionează ca prin protestele din zilele acestea arată că românii au transmis un mesaj clar:

"În aceste zile, mesajul oamenilor a fost foarte clar. Românii vor o guvernare europeană, vor decizii în interesul celor mulţi.", scrie Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne