Raluca Turcan: PSD - grup infracţional organizat. Fac abuz în serviciu, pe care ei înşişi l-au dezincriminat

Chiar dacă ai câştigat cu 40%, asta nu înseamnă că poţi folosi o majoritate parlamentară şi instituţiile statului în favoarea unui grup de politicieni în frunte cu Liviu Dragnea. Este un abuz de putere, un abuz în funcţie pe care ei înşişi l-au dezincriminat, a acuzat şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Sub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD s-a transformat în grup infracţional organizat care destabilizează ordinea din statul român, a acuzat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Au mai rămas 8 zile până când ordonanţele ruşinoase ale guvernului PSD intră în vigoare. Sunt 8 zile cruciale pentru viitorul României. La capătul lor se va vedea drumul pe care ţara noastră îl va urma: continuăm pe calea democraţiei, a domniei legii şi a statului de drept sau ne îndreptăm către un stat autoritar, unde hoţia de la vârf este legalizată şi unde domneşte bunul plac al unei clici de penali", a declarat Raluca Turcan.

În opinia şefei PNL, partidul lui Liviu Dragnea s-a transformat în grup infracţional organizat.

"România asistă la o lovitură a unui grup împotriva echilibrului instituţional. Modul în care PSD alege să se comporte destabilizează ordinea din stat – chiar dacă ai câştigat cu 40% nu poţi folosi o majoritate parlamentară şi instituţiile statului în favoarea unui grup de politicieni şi, în primul rând, în favoarea lui Liviu Dragnea. Este un abuz de putere, un abuz în funcţie pe care ei înşişi l-au dezincriminat", a acuzat Raluca Turcan.

În acest context, preşedintele PNL solicită retragerea ordonanţei care mutilează Codurile penale în favoarea infractorilor, demisia Guvernului şi declanşarea alegerilor anticipate.