Raluca Prună: Am fost calomniată foarte serios de Ponta. Coboară nivelul discuţiei mult prea jos

"Cred că e loc în spaţiul politic românesc pentru mai mult dialog şi pentru mai puţine calomnii" - Raluca Prună
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Prezentă luni seară în platoul Realitatea TV, ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat că a fost "calomniată" de fostul premier Victor Ponta care a dus "mult prea jos" nivelul discuţiei în spaţiul politic.

"Cred că e loc în spaţiul politic românesc pentru mai mult dialog şi pentru mai puţine calomnii. De pildă, faptul de a fi fost făcută de premierul Ponta, de a fi fost calomniată într-un mod foarte serios care a culminat cu acuzaţii publice pe Facebook-ul domniei sale, toate acestea venind din partea unui fost premier, cred că în fond asta coboară nivelul discuţiei mult prea jos pentru ce ar trebui să fie o discuţie în spaţiul politic românesc.

Spun spaţiul politic pentru că domnia sa este om politic, eu nu sunt. Nu sunt eu adversarul politic al domnului Ponta, cum nu sunt eu adversarul politic al domnului Tăriceanu.

Asta mă şi miră, îl cunosc de când era şeful Corpului de Control al premierului Năstase. Eu eram la delegaţia Comisiei Europene. Am conlucrat pe proiecte cum ar fi prima strategie naţională anticorupţie. (...) Sunt şi eu votant şi îndrăznesc să spun că pentru o persoană tânără cum e domnia sa nu cred că asta aduce voturi. Asta este opinia mea personală", a declarat Raluca Prună, citată de Agerpres.

În ceea ce priveşte justiţia televizată, ministrul Justiţiei a explicat că, de multe ori, primii care merg spre televiziuni sunt chiar cei vizaţi de actul de justiţie.

"Nu sunt pentru justiţie televizată, dar de multe ori constat că chiar cei interesaţi sunt primii care merg pe posturile de televiziune şi încearcă să îşi facă apărările, în loc să le facă în sala de judecată, în faţa unui judecător. Şi le fac la televiziune", a susţinut ea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne