Raeţchi: "Revolta" din penitenciare, o temă hrănită de Dragnea şi aripa penală din PSD

Bilanţul Guvernului Ponta în materie de reformă a sistemului penitenciar este zero, însă nu-i întrece nimeni pe pesedişti "în indignări de tip Che Guevara", a atras atenţia liberalul Ovidiu Raeţchi.
Ovidiu Raeţchi (PNL)
Ovidiu Raeţchi (PNL) (Eugen Horoiu/Epoch Times)

"Revolta" din penitenciare este o temă hrănită de şeful social-democraţilor Liviu Dragnea şi aripa penală din PSD pentru a obţine demisia ministrului Justiţiei, Raluca Prună, a declarat joi, pe contul său de Facebook, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.

Liberalul aminteşte că demisia lui Prună a fost cerută recent de Dragnea direct premierului Dacian Cioloş - "fără alt motiv aparent decât consacrata angoasă pesedistă în faţa legii aplicate intransigent, fără îndulciri în materie de corupţie sau abuz în serviciu".

"Refuzul lui Cioloş este urmat, iată, de o insurecţie a închisorilor pe model sud-american, tratată de comunicatorii pesedişti ca prioritate publică absolută: nu vom vedea nici pe departe aceeaşi reacţie în cazul muribunzilor năpădiţi de viermi din spitalele româneşti - confortul lui Nuţu Cămătaru e mai important.

Bilanţul Guvernului Ponta în materie de reformă a sistemului penitenciar este zero; astăzi, însă, nimeni nu întrece PSD în indignări de tip Che Guevara.

Ideea e să-ţi pui tricoul corect, roşu, revoluţionar când te întorci din Dubai Marina. În tot acest context, sprijinirea ministrului Justiţiei în faţa ofensivei conduse de Dragnea mi se pare o datorie civică", a precizat deputatul Ovidiu Raeţchi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne