Raeţchi: PSD, incapabil să gestioneze afaceri publice fără să aplice vechiul crez "să mănânce şi gura mea ceva"

O firmă de construcţii a Primăriei Capitalei controlată de PSD va aduce, în doar doi ani, o splendidă colecţie de dosare penale, este de părere vicepreşedintele PNL Bucureşti, Ovidiu Raeţchi.
Ovidiu Raeţchi
Ovidiu Raeţchi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, vrea să înfiinţeze o firmă de construcţii care să aparţină minicipalităţii şi să intre pe piaţa imobiliară, iniţiativă care, avertizează liberalul Ovidiu Raeţchi, va aduce nu peste foarte mult timp o splendidă colecţie de dosare penale.

"O avertizez pe doamna Firea că soluţia societăţilor municipalităţii, cu răspundere limitată, care lucrează pe baza încredinţărilor directe - în buna tradiţie din Voluntari, deloc pe placul Curţii de Conturi - va sufoca în câţiva ani Capitala sub un strat gros de corupţie pesedistă.

Partidul lui Dragnea (care plătea cu bani de la stat, de la copiii săraci, secretarele PSD Teleorman) şi Ponta (care se plătea cu banii Turceni-Rovinari pentru prestaţii fictive) nu este capabil să gestioneze afaceri publice fără să le devalizeze, fără să aplice vechiul crez social-democrat "să mănânce şi gura mea ceva".

O firmă de construcţii 100% a municipalităţii controlată de PSD va aduce, în doar doi ani, o splendidă colecţie de dosare penale", a comentat pe marginea iniţiativei vicepreşedintele PNL Oividiu Raeţchi, pe contul său de Facebook.

Reacţia deputatului PNL vine în contextul în care Firea a solicitat recent Consiliului General al Municipiului Bucuresti permisiunea de a infiinţa o societate comercială pentru construirea de locuinţe în vederea vânzării şi închirierii apartamentelor cu destinaţia de locuinţe sociale, de necesitate, locuinţe pentru tineri căsătoriţi sau alte categorii de persoane stabilite pe parcurs. Detalii aici.