Radu Cristescu despre Predoiu: "Înlocuim un premier penal cu unul la fel de penal"

Document postat pe Facebook de Radu Cristescu.
Document postat pe Facebook de Radu Cristescu. (Radu Cristescu)

Politicianul Radu Cristescu, membru al PMP susţine, pe contul său de Facebook, că nu doar premierul de facto al Românie, Victor Ponta, este cercetat penal, ci şi "premierul din umbră", cum i se zice lui Cătălin Predoiu, s-ar găsi într-o situaţie asemănătoare.

"În ultimele două luni, mi-am exprimat o opinie pertinentă cu privire la „premierul din/în umbră” al României – Cătălin Predoiu. În tot acest timp am fost întrebat de documente. Iată că au apărut şi documentele: Cătălin Predoiu este cercetat într-un dosar care a fost disjuns din Gala Bute!

Sunt de acord că Victor Viorel Ponta nu trebuie să mai ocupe funcţia de prim ministru, dar acest lucru trebuie să se realizeze democratic şi cu o alternativă în folosul românilor. Mi-e greu să înţeleg logica lucrurilor: înlocuim un premier penal cu unul la fel de penal sau poate mai penal?

De asemenea, oare Parchetul lucrează cu jumate de măsură? Sper ca Preşedintele Klaus Iohannis să se fi lecuit cu ocazia asta şi să renunţe la „Predoiul meu”, scrie Radu Cristescu, postând fotografia unui document care reiese că Predoiu şi colegul său de partid, fostul ministru Gheorghe Ialomiţianu ar fi cercetaţi de procurorii DNA într-un dosar disjuns din dosarul "Gala Bute", având la bază o sesizare a Corpului de control al Guvernului.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne