Putin cere Italiei să aibă încredere în Rusia

Ziarul italian La Stampa a publicat un articol semnat de preşedintele rus Vladimir Putin, în care acesta cere criticilor să “aibă încredere” în Kremlin.
Preşedintele rus Vladimir Putin.
Preşedintele rus Vladimir Putin. (Captură Foto)

Articolul, intitulat “Este momentul să aveţi încredere în Rusia: Un front comun împotriva terorismului”, a fost publicat duminică de ziarul liberal de centru.

Articolul s-a bazat în cea mai mare parte pe un discurs susţinut de Putin în luna octombrie la Valdai Internaţional Discussion Club.

În discurs, Putin a susţinut că relaţiile internaţionale se află “într-o stare agitată” şi că “regulile politice şi economice” sunt în mod constant modificate pentru a se potrivi agendelor câtorva puteri globale.

În plus, Putin a folosit discursul pentru a condamna NATO pentru refuzul său de a aborda “adevăratele probleme internaţionale” şi a cerut guvernelor lumii să se unească în lupta împotriva terorismului.

“Lupta împotriva terorismului şi extremismului ar trebui să fie văzută în fapte şi nu cuvinte. Această luptă poate fi câştigată doar prin unirea eforturilor”, a mai susţinut preşedintele rus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe