PSD se pregăteşte de alegeri. Dragnea, foarte interesat de alianţa cu ALDE pentru locale

Imediat după semnarea protocolului de colaborare PSD-UNPR, şeful PSD Liviu Dragnea şi-a exprimat dorinţa de a parafa un acord similar şi cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Partidul Social Democrat este interesat să semneze în scrut timp un protocol de colaborare cu ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am avut o discuţie cu colegii de la ALDE săptămâna trecută. În acest sens am şi adoptat în Comitetul Executiv o hotărâre. Urmează ca în aceste zile să ne vedem şi tocmai în contextul funcţionării acestei majorităţi parlamentare care funcţionează de mai mulţi ani — PSD-UNPR şi ALDE.

Cred că în perioada următoare sunt şanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE. (...) Mă interesează foarte mult să semnăm un protocol cu ALDE pentru alegerile locale", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă un eventual protocol cu ALDE va viza şi alegerile parlamentare, şeful PSD a subliniat că acesta se va axa pe alegerile locale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne