Protestul taximetriştilor din Bucureşti va fi amânat cu o zi ,nu a fost primit avizul de la Primărie

(photos.com)
Epoch Times România
27.03.2012

Protestul taximetriştilor din Capitală care ar fi urmat să aibă loc pe 28 şi 29 martie va fi amânat, cel mai probabil, cu o zi, pe 29 şi 30 martie, deoarece solicitarea înaintată la Primăria Capitalei, nu a fost analizată, au declarat reprezentanţii organizatorilor.

"Nu am primit de la Primăria Capitalei avizul, deoarce nu a fost analizată solicitarea pe care am înaintat-o luni. Abia miercuri va fi discutată această solicitare", au spus reprezentanţii taximetriştilor.

Potrivit acestora, protestul va fi amânat, cel mai probabil, cu o zi, urmând a avea loc pe 29 şi 30 martie, dar că totul depinde de discuţiile de miercuri de la primărie.

Peste 7.000 de taximetrişti şi-au anunţat intenţia de a participa la un miting, urmat de un marş de protest , în Bucureşti, împotriva celor care au activităţi ilegale.

Acţiunile de prostest sunt organizate de Camera Taximetriştilor din Municipiul Bucureşti (CTMB), Asociaţia Naţională a Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) şi Asociaţia Naţională a Tansportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi (ANTTI).

La acţiune sunt estimaţi să participe între 11.000 şi 13.000 de membri direcţi sau indirecţia ai celor trei asociaţii.

Taximetriştii cer eliminarea activităţilor ilegale, de piraterie, precum şi introducerea pentru vot în plenul Camerei Deputaţilor a modificărilor Legii 38/2003 privind transportul în regim de taxi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor