Peste 500 de membri FORT protestează marţi, în faţa Parlamentului, împotriva noii legi a taximetriei

Epoch Times România
27.03.2012

Peste 500 de membri ai Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT) protestează marţi, începând cu ora 10, în faţa sediului Camerei Deputaţilor din Capitală, împotriva noului proiect de lege din domeniul taximetriei.

În timp ce o parte dintre manifestanţi şi-au au părăsit taximetrele pentru a protesta în grup compact în faţa Parlamentului, restul se află încă în maşini - unii staţionând pe două rânduri în faţa intrării în Parlament dinspre Parcul Izvor, iar ceilalţi înconjurând parcul amintit cu viteză redusă.

Apelând la fluiere sau claxoane pentru a se face auziţi, manifestanţii poartă parcarde pe care se poate citi "Jos mafia din taximetrie!" sau "Vrem să muncim!".

"La miting s-au strâns până la această oră peste 500 de taximetrişti din Bucureşti şi judeţul Ilfov. Principala noastră revendicare este legată de faptul că mafia din taximetrie trebuie să ia ghearele de pe această activitate, şi să-i lase pe membrii Camerei Deputaţilor să lucreze în interesul pasagerilor şi al taximetriştilor", a declarat Augustin Hagiu, preşedintele FORT.

Potrivit autorizaţiei emise de Primăria Capitalei, mitingul taximetriştilor trebuie să se încheie cel mai târziu la ora 14,00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor