Propaganda electorală PSD a ajuns în şcolile vrâncene. Inspectoratul Şcolar s-a autosesizat

(photos.com)

PSD a distribuit unor directori de şcoli şi licee vrâncene nişte chestionare prin intermediul cărora dascălii sunt întrebaţi, printre altele, ce părere au despre faptul că PNL vrea să reducă numărul spitalelor regionale iar preşedintele Klaus Iohannis, alături de Guvernul Orban, au în intenţie să îngheţe salariul minim, dezvăluie Realitatea de Vrancea, într-un articol semnat de jurnalistul Sebastian Oancea.

Pe de altă parte, una dintre întrebări se referă şi la PSD, retoric, despre mărirea pensiilor şi salariilor.

Chestionarul are antetul "European Survey Center", o instituţie care nu există.

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea, Dorin Cristea, a declarat că astfel de chestionare nu au ce căuta în şcoli şi a ameninţat cu demiteri pentru cei care le vor da curs.

"Am aflat de aceste chestionare de la câteva cadre didactice, care ne-au sunat. I-am atenţionat pe directori să nu dea curs acestor chestionare pentru că nu au voie. Avem o lege care interzice acţiunile politice în şcoli. Cei care vor da curs acestor chestionare vor plăti scump, adică vor fi demişi", a declarat Dorin Cristea.

foto
foto (Realitatea de Vrancea)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne