Probleme cu traducerea? Echipa olimpică din Norvegia comandă 1.500 de ouă şi primeşte 15.000

Jocurile Olimpice de Iarnă Pyeongchang din Coreea de Sud vor avea loc între 9 şi 25 februarie. Delegaţia norvegiană de sportivi şi funcţionari înregistraţi este formată din 121 membri.
Bucătarii norvegieni
Bucătarii norvegieni (Twitter/Trønder-Avisa)

După ce a primit 15.000 de ouă în loc de cele 1.500 pe care le comandase, echipa norvegiană prezentă la Jocurile Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud nu pierde ocazia şi le va pregăti în diferite moduri: sandwich-uri cu ouă, şuncă cu ouă, salată de ouă, ouă pe pâine prăjită şi ouă omletă, sunt doar câteva din bunătăţile cu ouă care vor face parte din meniul sportivilor norvegieni.

Bucătarul şef al delegaţiei norvegiene, Tore Ovrebo, evaluează ce să facă cu aceste mii de ouă suplimentare pe care le-au primit şi nu exclude să le consume, a raportat agenţia Reuter.

Jocurile Olimpice de Iarnă Pyeongchang din Coreea de Sud au loc între 9 şi 25 februarie. Delegaţia norvegiană de sportivi şi funcţionari înregistraţi este formată din 121 membri. Ei ar trebui să mănânce circa 124 de ouă fiecare, ceea ce reprezintă o bună doză de proteine.

„Ouăle sunt mai degrabă o neînţelegere, decât ceva de care aveam nevoie, pentru un zero în plus în comandă, deci în loc de 1.500 sunt 15.000”, a comentat un membru al delegaţiei.

„Probabil le folosim, cred, nu ştiu. De multe ori persoanele care ni le dau le şi recuperează, nici eu nu ştiu. Nu este o mare problemă”, a adăugat Tore Ovrebo.

Tore Ovrebo a subliniat că cel mai important lucru este să se bucure de Jocuri şi să se lupte pentru medalii.

„Scopul este să ne distrăm şi să fim la fel de buni prieteni când ne întoarcem ca atunci când am venit aici. Între timp, ne vom lupta pentru a obţine 30 de medalii”, a spus Ovrebo, potrivit Reuters.

Între timp, cel puţin în bucătărie, „nu poţi să faci o omletă fără să spargi ouăle”, a comentat agenţia de ştiri.

Mai multe informaţii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură