Primăria sectorului 4 îi cere daune de 100.000.000 euro lui Piedone

Primăria Sectorului 4 a depus la DNA o solicitare prin care îi cere daune fostului primar Cristian Popescu Piedone daune de 100 de milioane de euro în dosarul Colectiv.
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone (wikipedia.org)

Primăria Sectorului 4 s-a constituit parte civilă în dosarul Colectiv şi îi cere fostului primar Cristian Popescu Piedone daune de 100 de milioane de euro, pe motiv că i-ar fi fost grav afectată imaginea.

Anunţul făcut de primăria condusă de PSD-istul Daniel Băluţă vine la scurtă vreme după ce Piedone şi-a depus candidatura pentru postul de primar, funcţie din care a fost obligat să plece după protestele declanşate de tragedia din Colectiv.

Potrivit digi24.ro, solicitarea avansată de primarul interimar al Sectorului 4 către autorităţi este motivul invocat de asociaţia „Colectiv pentru viitor” pentru contestaţia depusă la Judecătoria Sectorului 4 împotriva candidaturii anunţate de Cristian Popescu Piedone.

Reamintim că fostul primar Cristian Popescu Piedone este cercetat de procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu în legătură cu acordarea autorizaţiei pentru clubul Colectiv, document pe care Cristian Popescu Piedone şi-a pus semnătura. Dosarul penal nu l-a împiedicat pe Piedone să se înscrie în cursa electorală pentru primăria pe care a condus-o până când sub presiunea protestelor declanşate de incendiul din Colectiv a fost forţat să demisioneze.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne