Preşedintele AfD linşat, incidentul considerat o încercare de asasinat

Peşedintele Afd Frank Magnitz linşat în cadrul unui incident bizar
Peşedintele Afd Frank Magnitz linşat în cadrul unui incident bizar (Facebook Afd)

Frank Magnitz, preşedintele partidului german de extremă dreapta AfD (Alternativa pentru Germania), a fost aproape omorât în bătaie luni de către trei bărbaţi, când acesta a plecat de la o petrecere organizată cu ocazia Anului Nou, potrivit paginii de Facebook AfD Bremen.

Magnitz şi-a pierdut cunoştinţa după ce a fost lovit cu o scândură de lemn şi cu picioarele în cap de nenumărate ori, potrivit postării AfD, citată de site-ului de ştiri Zero Hedge.

Atacul asupra lui Magnitz a fost oprit datorită „intervenţiei” curajoase a unui muncitor în construcţii, potrivit postării de pe Facebook. Preşedintele AfD se află în prezent în spital din cauza leziunilor grave şi beneficiază de protecţia poliţiei, incidentul fiind considerat a fi motivat politic.

În timp ce atacatorii nu au fost identificaţi, AfD a precizat în postarea sa pe Facebook că atât Partidul Stângii cât şi Partidul Social Democrat din Germania (SPD) susţin grupul Antifa şi atacurile acestuia.

„Din nou şi din nou, AfD este obiectul atacurilor celor de stânga, care nu sunt condamnaţi şi nici măcar susţinuţi de alte partide. Astăzi este o zi neagră pentru democraţia din Germania”, mai precizează postarea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe