Germania: Explozia provocată în faţa sediului AfD din Dobeln afectează trei clădiri

Poliţişti germani
Poliţişti germani (Getty Images)

O explozie a avut loc joi seara în faţa sediului partidului Alternativa pentru Germania (AfD) în Dobeln, landul german Saxonia, potrivit publicaţiei Frankfurter Allgemeine.

Clădirea biroului AfD, precum şi alte două clădiri învecinate şi două automobile parcate au fost afectate de explozie. Totuşi, nu a fost nimeni rănit.

Potrivit unui raport publicat pe site-ul saechsische.de, în momentul exploziei au putut fi văzute câteva flash-uri de lumină “precum artificiile”. În plus, martori oculari au observat cum un bărbat a pus ceva într-o ghenă de gunoi aflată la marginea străzii, cu puţin timp înaintea exploziei.

Mai mult, câteva persoane suspecte au fost văzute alergând la o maşină şi plecând de acolo.

Biroul pentru Investigaţii Criminale din landul Saxonia a început să cerceteze incidentul şi ia în considerare posibilitatea ca acesta să fi fost motivat politic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe