Premierul Victor Ponta îi felicită pe sportivii români medaliaţi la Campionatul european de kaiac-canoe de la Zagreb

Primul-ministru, Victor Ponta. (www.gov.ro)
Epoch Times România
24.06.2012

Premierul Victor Ponta i-a felicitat pe sportivii români care au câştigat medalii de aur şi argint la Campionatul european de kaiac-canoe, desfăşurat la Zagreb.

Potrivit unui comunicat, Victor Ponta le-a transmis sportivilor medaliaţi că "aurul şi argintul câştigate ieri (sâmbătă - n.r.) reprezintă o victorie muncită, un succes individual, dar şi de echipă, ce repune România pe harta sportului din Europa".

"Vreau să îi felicit pe toţi sportivii medaliaţi cu aur şi argint la Campionatul european de kaiac-canoe pentru marea onoare adusă ţării noastre la această competiţie aflată încă în desfăşurare. Ţin să vă asigur de toată susţinerea mea, sentiment care se îndreaptă atât către voi, cei deja medaliaţi, cât şi către sportivii români prezenţi în finalele programate pentru ziua de duminică. Vreau să ştiţi că o ţară întreagă vă mulţumeşte, vă sprijină, noi toţi vă ţinem pumnii şi credem în succesul vostru prezent, dar mai ales viitor! Sper, doar, ca veştile bune să nu se oprească aici", se arată în comunicat.

Premierul subliniază că performanţa sportivilor noştri încurajează speranţa ca românii să obţină rezultate similare şi la Jocurile Olimpice de la Londra.

"Faptul că, prin munca şi succesele voastre, imnul României este intonat la aceste competiţii mă obligă să vă asigur de tot sprijinul meu, de faptul că veţi avea în mine un suporter înfocat, care vă va susţine şi are încredere în succesul vostru sportiv de la Londra", le mai transmite primul-ministru sportivilor români.

Sportivii români Liviu Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi au cucerit sâmbătă medaliile de aur în proba de canoe 2 pe distanţa de 1.000 metri, la Campionatele europene de kaiac-canoe de la Zagreb, cu timpul de 3 min 35 sec 020/1000.

De asemenea, România a cucerit medaliile de argint în proba masculină de canoe 4 pe 1.000 m, prin Iosif Chirilă, Cătălin Costache, Mihail Simion şi Florin Comănici. Tot sâmbătă, ţara noastră a obţinut şi două medalii de aur în probele de paracanoe, prin Mihaela Lulea şi Iulian Şerban. Mihaela Lulea a luat aurul la kaiac 1 LTA pe 200 m (57 sec 415/1000), iar Iulian Şerban s-a impus în proba similară masculină (42 sec 775/1000).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor