Predoiu, ironic: Dragnea nu înţelege că nu poţi să fii în acelaşi timp şi european şi brazilian

Partidul Social Democrat al lui Liviu Dragnea a făcut "praf" reputaţia externă a României, a acuzat liberalul Cătălin Predoiu.
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Andrei Pricopie
05.03.2017

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu nu a fost deloc impresionat de interesul afişat de liderul PSD Liviu Dragnea pentru situaţia României în raport cu Uniunea Europeană.

"PSD este şi rămâne adversarul nostru numărul unu, pentru că este pericolul numărul unu pentru o societate democratică, stă în calea dorinţei cetăţenilor de a se desprinde de un mod de guvernare transparent. PSD este partidul care a făcut praf reputaţia externă a României. Mai ieri l-am văzut pe Dragnea că a sărit ca opărit de grija Europei, nu mai poate să doarmă. Nu înţelege că nu poţi să fii în acelaşi timp şi european şi brazilian", a declarat Predoiu, citat de Agerpres.

În opinia liberalului, pentru ca România că devină din nou atractivă, trebuie, între altele, ca statul să respecte cetăţeanul, antreprenorii să fie susţinuţi, trebuie învăţământ profesional, eliberarea primarilor de reglementări necorelate.

Reamintim că, în urmă cu două zile, Dragnea i-a propus preşedintele Klaus Iohannis să iniţieze consultarea partidelor politice pentru a susţine o viziune comună în privinţa susţinerii interesului României în raport cu Uniunea Europeană. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor