Dragnea vrea consultări la Cotroceni: Nu putem accepta o Europă cu mai multe viteze

România trebuie să aibă un statut egal cu toate celelalte state membre ale Uniunii Europene. Nu putem accepta o Europă cu mai multe viteze, a afirmat liderul PSD, Liviu Dragnea, care îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să demareze consultări la Cotroceni pe această temă.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să iniţieze consultarea partidelor politice pentru a susţine o viziune comună în privinţa susţinerii interesului României în raport cu Uniunea Europeană, a propus joi, pe pagina sa de Facebook, liderul PSD Liviu Dragnea.

"România trebuie să aibă un statut egal cu toate celelalte state membre ale Uniunii Europene. Nu putem accepta o Europă cu mai multe viteze. Iată un obiectiv pentru care ar trebui să realizăm un consens naţional, între toate forţele politice şi între toţi decidenţii din această ţară.

Am văzut că şi preşedintele Iohannis împărtăşeşte acelaşi punct de vedere. I-am propus să iniţieze consultarea partidelor politice pentru a susţine împreună o poziţie unitară, clară şi coerentă în raport cu Uniunea Europeană. E timpul să ne trezim, să ne ridicăm puţin deasupra luptelor interne şi să fim uniţi, ca români, în faţa partenerilor europeni!", a scris Liviu Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne