Ponta vituperează de 1 Decembrie: Doamne, ocroteşte-i pe români de "fanarioţii" care o conduc azi!

Aflat printre politicienii care nu s-au regăsit pe lista celor invitaţi la parada de 1 Decembrie - pe motiv de dosare penale - Ponta se declară mândru că este român şi-l "înfierează" pe "fanariotul" Iohannis.
Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu
Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu (Facebook.com/Vladimir Tismăneanu)

Aflat printre politicienii cu dosare penale neinvitaţi de Iohannis la festivităţile de 1 Decembrie, fostul premier Victor Ponta lansează pe Facebook, de Ziua Naţională, noi atacuri la adresa preşedintelui, încadrându-l la categoria "fanarioţi".

"La mulţi ani România - la mulţi ani românilor!!!

În cele mai grele şi întunecate momente, eu tot cred în România şi în oamenii săi, îmi iubesc ţara unde părinţii şi copiii noştri trăiesc şi tot sunt mândru că sunt român!

1 Decembrie este ziua României (nu ziua lui Klaus) / 1 Decembrie este Ziua Unirii (nu a dezbinării între cei "buni" care ţin cu nişte fanarioţi vremelnici şi cei "răi" care nu pot fi nici cumpăraţi cu funcţii nici eliminaţi cu forţa brută) / 1 Decembrie este ziua românilor (nu a celor care o vând şi o umilesc) !!!

"Doamne , ocroteşte-i pe români!'! - mai ales de "fanarioţii" care o conduc azi!", scrie Ponta, pe pagina sa de socializare.

Reamintim că preşedintele Iohannis a refuzat să îi invite, în acest an, la parada şi recepţia de 1 Decembrie, pe politicienii cu probleme penale, aşadar din tribuna oficială au lipsit astăzi atât Victor Ponta cât şi liderul PSD, Liviu Dragnea şi şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Pe de altă parte, alături de Iohannis a stat însă în tribună fostul preşedinte Ion Iliescu, pus sub urmărire penală pentru infracţiuni contra umanităţii în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne