Ponta se pregăteşte să dispară din nou. Guvernul, pe mâna lui Oprea

Victor Viorel Ponta
Victor Viorel Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta a anunţat, joi noaptea, pe Facebook, că ar putea avea nevoie de o nouă operaţie ceea ce l-ar face, din nou, să lipsească din fruntea Guvernului. În acest răstimp, locul ar urma sa-i fie ţinut de acelaşi Gabriel Oprea, care l-a înlocuit şi pe durata spitalizării în Turcia.

"Este foarte posibil să mai fac o operaţie la genunchi - trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a făcut la precedenta operaţie. Nu e aşa de grav ca data trecută, e mai simplu. Voi lipsi doar câteva zile, iar domnul Gabriel Oprea îmi va ţine locul în această perioadă.", scrie premierul pe contul său de socializare.

Victor Ponta a făcut acest anunţ şi la România TV, postul controlat de deputatul Sebastian Ghiţă.

Potrivit stiripesurse.ro, surse din PSD au declarat că premierul a descoperit, în urma unui controlul medical efectuat luni în Turcia, că are probleme în urma operaţiei, care necesită o nouă intervenţie la menisc.

Conform respectivelor surse, Ponta ar fi decis să plece în concediu trei săptămâni, urmând ca la întoarcere să efectueze o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.

Reamintim că premierul Ponta s-a operat în Turcia, la Istanbul, pe 15 iunie. Spre deosebire de situaţia actuală, când Ponta şi-a anunţat plecarea pe Facebook şi la România TV, în cazul primei operaţii, premierul a dispărut pur si simplu de pe radare, vestea că este în Turcia fiind dată oficial de avocata sa, care s-a prezentat la DNA pentru a cere amânarea audierii clientului său în dosarul Turceni-Rovinari.

Prima absenţă a premierului a zguduit partidul, în contextul în care, lăsat şef peste Guvern, Gabriel Oprea s-a abătut de la linia coaliţiei, susţinându-l pe Mihai Razvan Ungureanu la şefia SIE, respingând orice eventaulă modificare a Codului Penal etc. Între timp, PSD-ul şi-a numit însă un alt conducător interimar, pe Liviu Dragnea, care pare pus pe fapte mari, promiţând nici mai mult nici mai puţin decât un plan de reconstrucţie a partidului.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne