M10: "Grupul infracţional organizat" numit PSD l-a ales şef pe condamnatul penal Liviu Dragnea

Monica Luiza Macovei
Monica Luiza Macovei (Epoch Times România)

"Grupul infracţional organizat" numit PSD şi-a schimbat şeful, social democraţii punându-l în fruntea lor, cu aprobarea şi votul tătucului Ion Iliescu şi ale unei largi majorităţi a liderilor din teritoriu şi de la centru, pe condamnatul penal Liviu Dragnea, transmite partidul M10, formaţiune condusă de Monica Macovei.

"Liviu Dragnea îl urmează în funcţie pe urmăritul penal Victor Ponta. Nicio urmă de decenţă, de bun simţ, de grijă pentru interesul public şi pentru statul de drept, sau măcar de jenă nu a rămas în sânul acestui pretins partid. Exerciţiul public al PSD a fost definit constant de sfidarea legii şi a cetăţenilor României.

Oamenii lui Ion Iliescu s-au dedat în timp la toate fărădelegile, începând cu crimele revoluţiei şi mineriadelor, continuând cu tentativele de lovituri de stat, manipularea votului cetăţenilor din ţară, împiedicarea votului românilor din diaspora şi deturnarea sistematică a banului public", a precizat M10.

Singurul lucru decent pe care PSD ar putea să îl facă, în opinia formaţiunii conduse de Monica Macovei, este să se autodizolve, care af fi o soluţie benefică pentru România.

"Ar scăpa ţara de una dintre principalele surse de corupţie politică, morală şi economică", a concluzionat partidul M10.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne