Ponta: Miniştrii demisionari care vor să-şi retragă demisiile s-au făcut de râs pe vecie

Miniştrii Cabinetului Grindeanu s-au făcut de râs "chiar pe vecie": vor să revină oficial într-un Guvern demis chiar cu voturile lor, a afirmat fostul premier Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Intenţia miniştrilor Cabinetului Grindeanu de a-şi retrage demisiile reprezintă o dovadă clară de neseriozitate şi incompetenţă, a remarcat miercuri seară, pe pagina sa de Facebook, secretarul general al Guvernului, Victor Ponta.

"STOP - nu s-au făcut de râs destul miniştrii care au votat cu bilele la vedere moţiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte? Nu s-au făcut destul de râs miniştrii care au ascultat cuminţi şi au aprobat Raportul Dragnea - Vâlcov care spunea că sunt toţi nişte incapabili catastrofali?

Nu se fac destul de râs miniştrii care acum stau lipiţi de Liviu Dragnea să îi pună în viitorul Guvern la loc în poziţiile în care Raportul spunea că nu au făcut nimic? Mai trebuie să îi facem de râs chiar pe vecie punându-i să îşi retragă demisiile şi să revină într-un Guvern demis chiar cu voturile lor - deşi Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar că sunt 'irevocabile'?!", a scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier a făcut precizarea că demisiile au fost anunţate public, prezentate în scris primului ministru şi "s-a luat act de depunerea lor" de către fostul Secretar General Busuioc - "ghinion".

"Atâta neseriozitate şi incompetenţă e greu de găsit...", a mai adăugat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne