Lăzăroiu se amuză: Dragnea iese dintre fierătanii cu hainele rupte şi zice "Oau! Avem un crucişător!"

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu s-a amuzat teribil în urma moţiunii de cenzură prin care preşedintele PSD Liviu Dragnea şi-a dat jos propriul Guvern.

"Probabil vă amintiţi de celebrul joc "chicken" în care doi automobilişti se încearcă reciproc, gonind unul către altul la volanul bolizilor cu acceleraţia până la fund. De obicei, ăla mai fricos (sau normal la cap) trage de volan în ultima clipă şi pierde. Dacă tragi suficient de târziu, ghinion!, cum ar zice Klaus. Asta au jucat Ponta şi Dragnea. Vă amintiţi, nu? Dragnea, mai ai 20 de ore... Sorine, poate totuşi demisionezi... Fiecare îl ameninţa pe celălalt cu coliziunea fatală.

Well, niciunul n-a tras de volan până la urmă. Ciocnirea a avut loc în plin şi, într-un fel curios, mormanul de fier vechi rezultat seamănă cu un vapor. Dragnea iese dintre fierătanii cu hainele rupte şi plin de sânge (am uitat să vă zic că el avea şi mulţi pasageri) şi zice: "Oau! Avem un crucişător!" Asta-i tot", a scris Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.