Ponta l-a invitat pe Regele Mihai la parada Zilei Naţionale

Regele Mihai
Regele Mihai (Epoch Times România)
Flori Mladin
29.11.2013
Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, premierul Victor Ponta a anunţat că l-a invitat şi pe Regele Mihai să asiste la parada care va fi organizată la Bucureşti.

Primul ministru a afirmat la Antena 3 că este foarte bine să se arate că măcar o zi pe an, toţi factorii sunt într-adevăr uniţi.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, autorităţile române pregătesc o defilare militară care să le depăşească pe toate care au avut loc de la Revoluţia din 1989. Pentru această acţiune a fost alocat un buget de aproape 1 milion de euro.

Un motiv în plus pentru cei care vor să urmărească parada, este că în acest an, pe sub Arcul de Triumf din Bucureşti vor trece şi militari din armatele statelor care fac parte din NATO.

Cca. 2.000 de militari din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Protecţie şi Pază vor participa, duminică, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

La paradă se adaugă şi 140 de militari din Franţa, Polonia, Turcia şi Statele Unite ale Americii.

Totodată, 30 de avioane vor face demonstraţii. Mai mult decât atât, 150 de înalţi oficiali militari au anunţat că vor fi prezenţi la Bucureşti cu ocazia aniversării a 95 de ani de la Marea Unire.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor