Ponta incintă la ură împotriva presei din nou

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Greva medicilor s-a suspendat în cel de al "treisprezecelea ceas" după ce o parte din revendicările sindicaliştilor s-au rezolvat. Problemele premierului Ponta cu presa nu se suspendă însă niciodată, Ponta este veşnic alert, vigilent, la atac. Pentru ca nu cumva "oamenii să moară în spitale", V. Ponta i-a comunicat miercuri ministrului Sănătăţii Eugen Nicolăescu că "presa băsistă" trebuie contracarată pentru că incită medicii la grevă.

”Trebuie contracarată presa băsistă care incită medicii la grevă ca să moară oamenii în spitale. De ameninţări, nu dăm niciodată nimic", a spus premierul Ponta, în debutul şedinţei de Guvern de azi, informează evz.ro

Premierul Ponta ştie că "presa băsistă" este ceva foarte periculos, care vorbeşte despre deficienţele din sistem, despre promisiuni electorale neonorate, despre plagiate, despre evaziuni fiscale, despre referendumuri fraudate etc. Aşa că avertizează în permanenţă ca presa să nu fie scapătă din frâu.

În rest, numai de bine, greva medicilor s-a amânat. Ponta le-a mulţumit ministrului Nicolăescu şi ministrului pentru Dialog Social, Doina Pană, că au reuşit să îi convingă pe medici să suspende greva temporar (sigur, dacă nu îşi bagă presa băsistă coada între timp) şi a părăsit fără graţie scena, împroşcându-i cu puţină ură pe jurnalişti.

Cât despre incitarea împotriva presei, se pare că toată lumea s-a obişnuit. Cu atacarea procurorilor, cu atacarea presei, cu atacarea protestatarilor contra Roşia Montană, cu atacarea sătenilor de la Pungeşti, cu atacarea a tot ce este democratic sau are obrăznicia să nu fie pro-USL. Ce instituţie ar trebuie să atace Ponta, ca să se mai mire cineva?