Ponta: Dragnea anunţă în fiecare zi câte o gogoaşă umflată şi Tudose transpiră să o respingă cât mai delicat

Liderul PSD Liviu Dragnea anunţă în fiecare zi de la partid câte o gogoaşă umflată că să arate că el e şeful şi premierul Mihai Tudose transpiră să o respingă cât mai delicat că să nu se supere prea tare, susţine ex-pesedistul Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta a apreciat faptul că Guvernul a renunţat la ideea introduceriii impozitului pe cifra de afaceri, măsură care a stârnit panică în mediul de afaceri, şi şi-a exprimat speranţa că va fi "îngropată" şi "cealaltă trăznaie numită impozitul pe gospodărie".

"Mă bucur că raţiunea a câştigat şi nu se schimbă sistemul de impozitare - sper ca Premierul Tudose să 'îngroape' şi cealaltă trăznaie numită 'impozitul pe gospodărie'! Avem nevoie doar de stabilitate legislativă şi de un ANAF nepolitizat care să combată evaziunea fiscală.

Mai sper să terminăm cu acest sistem care face numai rău unei bune guvernări - Dragnea anunţă în fiecare zi de la partid câte o gogoaşă umflată că să arate că el e 'Şeful' şi premierul (Grindeanu sau acum Tudose) transpiră să o respingă cât mai delicat că să nu se supere prea tare!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.