Ponta, avertisment pentru Robert Negoiţă: "E riscant să zică de Dragnea, de mine. Dacă mâine e el?"

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

A doua zi după ce primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, şi-a anunţat candidatura la şefia PSD, premierul Victor Ponta i-a transmis un avertisment acestuia.

"Eu i-am spus, am vorbit cu Robert şi i-am zis că e riscant să zică de Liviu Dragnea, de mine. Dacă mâine e el? Ce facem? Eu în locul lui nu aş fi zis. Dar, în rest, toată lumea poate să candideze. Vă garantez de un membru al PSD care nu va candida la preşedinţia partidului, şi anume eu", a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Întrebat dacă are "vreun feeling", premierul a replicat: "Nu am niciun 'feeling'. Dar, nu era mai deştept aşa? Aseară, după anunţ, am vorbit cu Robert. L-am sprijinit pentru Primăria sectorului 3. Dar, acum e dreptul lui să candideze, eu nu candidez, e democraţie în PSD."

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, preşedinte al PSD Bucureşti, a anunţat, marţi, că va candida pentru şefia PSD la viitorul congres al partidului.

"Este un moment important pentru România, este un moment crucial pentru PSD, cel mai mare partid din România, care este la Putere, are prim-ministru, este într-o situaţie delicată. Premierul a avut prima înfăţişare ieri într-un dosar penal, preşedintele interimar este condamnat în primă instanţă iar peste câteva zile avem alegeri. Cred că este nevoie de multă responsabilitate. Oamenii se aşteaptă de la noi la maturitate. PSD de fiecare dată a arătat-o. (...)

Doar în momentele grele se văd cei care au determinare, au curaj şi dorinţa de a ajuta la ieşirea din impas. Nu ne putem permite acţiuni sau opţiuni riscante. În consecinţă da, sunt decis să candidez pentru funcţia de preşedinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv", a precizat Robert Negoiţă, la sediul PSD.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne