Ponta a refuzat să ia parte la dezbaterea electorală cu Iohannis la Universitatea de Vest

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Prezidenţiabilul Victor Ponta a refuzat să ia parte la o dezbatere electorală cu Klaus Iohannis la Universitatea de Vest din Timişoara, argumentând ”că orice loc din Româna este legitim pentru a găzdui o confruntare prezidenţială”, relatează Hotnews.

”Propunerile pe care le avansează (Klaus Iohannis) sunt nobile - Universitatea din Timisoara, Palatul Parlamentului - dar la fel de bine pot fi invocate Academia Romană, Uniunea Scriitorilor, o unitate militară, un cămin cultural dintr-un sat, un spital, un cămin de bătrâni sau o fabrică. Orice loc din Romania este legitim pentru a găzdui o confruntare prezidenţială”, a notat Ponta, miercuri, pe contul său de Facebook.

Preşedintele PNL a acceptat miercuri propunerea extinsă de rectorul Universităţii de Vest Marilen Pirtea, şi se aşteaptă la organizarea unei dezbatere alături de contracandidatul său.

”Prestigiul acestei universităţi şi spiritul in care a fost lansată invitaţia, aceea a unui dialog real pe teme importante pentru cetaţeni, m-au determinat să accept propunerea formulată de rectorul Marilen Pirtea”, a declarat Iohannis.

Victor Ponta a adăugat că a acceptat deja să participe la patru televiziuni de ştiri, care ar putea acoperi o gamă largă din audienţă, şi unde confruntarea poate fi moderată de jurnalişti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne