PNL iese la atac: Primăriţa Gabriela Firea să oprească "pandelizarea" Bucureştiului

Profund nemulţumiţi de prestaţia sa, consilierii PNL cer demisia directorului general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Emanuel Gabriel Butnariu, fost consilier şi apropiat al primarului din Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.
Ciprian Ciucu
Ciprian Ciucu (Epoch Times România)

Emanuel Gabriel Butnariu trebuie să îşi dea demisia din funcţia de director general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) pentru că şi-a probat deja, cu prisosinţă, incompetenţa în scurta perioadă de când conduce administraţia spitalelor bucureştene, au solicitat sâmbătă, în cadrul unui comunicat de presă, consilierii PNL din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

"Ca urmare a modului în care a fundamentat alocarea de 130 milioane de lei, într-o manieră cu totul neprofesionistă, acesta a prezentat Consiliului General un proiect de hotărâre cu preţuri mult umflate şi fără a avea bază reală. Mai mult, lunga "listă de cumpărături" prezentată în Consiliu de către domnul Butnariu, nu a fost realizată pe baza unei analize clare de nevoi care să prioritizeze alocările pentru spitale pe baza unor criterii de eficienţă.

Consiliul General a adoptat cu voturile consilierilor PSD, ALDE şi parţial PMP hotărârea privind alocarea celor 130 milioane de lei, acesta provocând deja efecte juridice. "Greşeala materială" invocată de ASSMB şi de doamna primar general - dacă nu ascunde intenţia de fraudă - cel puţin a pus Consiliul General într-o situaţie jenantă, oprind finanţarea unor alte obiective de investiţii pe motive ridicole, aşa-zise greşeli materiale", se arată în comunicatul PNL, semnat de Ciprian Ciucu.

PNL face apel la primăriţa Gabriela Firea să oprească "pandelizarea" Bucureştiului, iar următoarele numiri ce vor fi făcute să aibă la bază strict criterii de competenţă, şi nu de afinitate cu primarul de la Voluntari, aşa cum a fost cazul numirii lui Butnariu, fostul consilier şi apropiat al lui Florentin Pandele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne