Planuri de viitor. Nicuşor Dan vrea să-i ia locul primăriţei Firea

După ce drumurile sale şi ale USR s-au despărţit în urma unui referendum intern, Nicuşor Dan anunţă următorul său obiectiv politic: vrea să-i ia locul primăriţei PSD a Capitalei, Gabriela Firea.
Nicusor Dan
Nicusor Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

Deşi a decis să părăsească partidul pe care l-a înfiinţat - Uniunea Salvaţi România, deputatul Nicuşor Dan nu a renunţat la politică, îşi doreşte să candideze la Primăria Capitalei în 2020.

"E o poziţie pentru care eu m-am pregătit foarte mult şi da, îmi doresc să candidez. Acum depinde care va fi contextul, dacă voi fi într-un partid, ce vor dori colegii din acel partid, sunt multe, dar eu îmi doresc să candidez (...) lupta asta pentru Bucureşti continuă cu forţele pe care le am", a declarat Nicuşor Dan la Realitatea TV, citat de Agerpres.

Întrebat dacă face din nou Uniunea Salvaţi Bucureştiul, fostul lider USR a replicat că un partid nu se face ca să fie trecut pe cartea de vizită, ci pentru a răspunde unei necesităţi.

"Dacă va exista această necesitate şi va exista un grup de oameni care va zice 'Noi vrem să răspundem acestei necesităţi', o să facem un partid", a subliniat Nicuşor Dan.

În acelaşi timp, deputatul şi-a exprimat părerea de rău că a ieşit din USR.

"Îmi pare rău că el s-a dus într-o altă direcţie decât cea în care începuse, dar e important ca ce spui să şi faci", a precizat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne