Carmen Dan: "Este evident că este o ţintă, dar domnul Dragnea a declarat că nu va mai fi înţelegător!"

Invitată pe platourile Antenei 3, Carmen Dan a susţinut că nu există numiri politice, că oamenii sunt selectaţi pe baza criteriului profesional iar Liviu Dragnea este o ţintă şi PSD trebuie să îl susţină.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Liviu Dragnea este un om puternic în politică şi în afara politicii, a susţinut Carmen Dan, la Antena 3. Potrivit ministrului, preşedintele PSD este o ţintă însă acesta ştie foarte bine ce are de făcut şi "nu va mai avea o atitudine pasivă."

"Dragnea a anunţat că nu va mai avea o atitudine pasivă, a încasat tot ce s-a pus în dezbatere în spaţiul public, asumate sau inventate. Sunt convinsă că ştie foarte bine ce are de făcut", a declarat Dan, preluată de Digi 24.

"Este evident că este o ţintă, dar domnul Dragnea a declarat că nu va mai fi înţelegător, că va uza orice mijloc ca să se apere... În niciun caz nu aş aprecia că este într-o situaţie critică, a luat decizii tranşant, sunt convinsă că şi-a asumat această responsabilitate, şi-a făcut o proprie analiza şi ştie ce are de făcut. Este important ca cei din PSD să îl susţină şi să spună foarte clar din acest moment sau referitor la momente anterioare care sunt adevărurile nespuse.

În planul comunicării poate am avut o deficienţe. ... Noi am discutat în cadrul coaliţiei şi în cadrul partidului multe situaţii, în fiecare săptămână, pe programul de guvernare, am ales să recuperăm toate pierderile din prima perioadă şi cred că am şi reuşit, asumându-ne cu toţii responsabilitatea, dar nu este normal doar să ne apărăm, trebuie să spunem clar care sunt adevărurile", a mai susţinut ministrul de Interne.

Carmen Dan a mai declarat că nu există nicio numire politică, oamenii fiind selectaţi pe baza criteriului profesional.

"Nici în cabinetul meu nu au existat cunoştinţe, rude, oameni numiţi politic", a adăugat ministrul.