Percheziţii în Argeş şi Dolj într-un dosar cu un prejudiciu de peste un milion de euro

Poliţiştii din judeţele Argeş şi Dolj efectuează 20 de percheziţii la membrii unei grupări organizate specializate în infracţiuni de înşelăciune. Prejudiciul este estimat la peste un milion de euro.
Descinderi cu mascaţi
Descinderi cu mascaţi (Epoch Times România)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, acţiunea are loc în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune.

"Persoanele sunt bănuite că, utilizând datele de identificare ale unor societăţi comerciale fictive cu obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, ar fi plasat comenzi pe bursele de transport internaţional de marfă, pe care nu le-ar fi onorat. După confirmarea comenzilor, mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinaţia prestabilită, ci erau direcţionate spre România. Ulterior, bunurile ar fi fost valorificate pe piaţa neagră, la preţuri subevaluate", se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Argeş şi citat de Hotnews.

Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii este estimat la peste un milion de euro.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, la percheziţii participând luptători ai serviciilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş, Dolj şi Dâmboviţa.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne