Pe mătuşa Tamara a lui Oprişan o cheamă Mama

Marian Oprişan
Marian Oprişan (Epoch Times România)

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a primit în jur de 45.000 de lei donaţie de la mama sa pensionară. Potrivit declaraţiei de avere depusă de şeful CJ Vrancea în luna iunie, Lucia Gherarde, pensionară şi fostă angajată la fabrica de confecţii din Focşani i-a donat fiului său în jur de 10.000. de euro.

Întrebat într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, de unde a avut mama sa banii pe care i-a donat, liderul PSD a răspuns: "Nu vreau să explic acest lucru".

"Mama mea este cetăţean al României, se bucură de protecţia legii, nu vreau ca în mod public dvs să faceţi acest lucru, să îmi atacaţi mama, şi v-am mai spus: dacă aveţi o simplă neclaritate, vă rog să va adresaţi instituţiilor abilitate ale statului român", a declarat Oprişan.

"Am primit această donaţie în mod absolut legal, fără niciun fel de problemă. Nu sunt bani negri, nu exista tranzacţie ilegală, totul este la vedere", a mai precizat preşedintele CJ Vrancea, citat de ziare.com.

Potrivit Realitatea, mama lui Oprişan, a strâns din pensioara ei suficienţi bani cât să investească şi în terenuri după ce şi-a ajutat feciorul cu bani.

Din declaraţia de avere a baronului de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, colegul de partid a lui Oprişan, pensionara Lucia Gherarde este şi coproprietară a două terenuri în Bucureşti. Printre proprietarii unuia dintre terenuri se numără şi primarul Radu Mazăre şi fratele acestuia, precum şi oamenii de afaceri Elan Schwartzenberg sau Sorin Gabriel Strutinsky (trezorierul cuplului Mazăre - Constantinescu)..

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne