Pe mâna cui lasă taticu' imperiul? Banii n'aduc cinciul la Bac

Elevi de liceu în bănci la examenul de bacalaureat
Elevi de liceu în bănci la examenul de bacalaureat (Epoch Times România)

Fiul lui Viorel Micula, unul dintre cei mai bogaţi oameni din România a ratat examenul de Bacalaureat. Deşi conduce un Ferrari de aproximativ 200.000 de euro şi va moşteni un 'imperiu' financiar, tânărul Victor Micula nu a reuşit să ia 5-ul salvator la limba şi literatura română.

Potrivit publicaţiei online bihorstiri.ro, Micula face parte din clubul respinşilor la ediţia de vară a examenului maturităţii.

Tânărul viitor oligarh (că tot se plângea Dan Voiculescu luni că românia are doar 5 oligarhi) şi-a început 'studiile' liceale la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, şcoală pe care a schimbat-o ulterior pentru Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”. După patru ani de şcoală, conform notelor/mediei obţinute, Victor Micula s-a clasat, la Bacalaureat, abia pe locul 4.273 în ierarhia judeţeană.

Deşi nu s-a remarcat ca olimpic sau şcolar strălucit, tânărul Victor Micula a reuşit totuşi să atragă atenţia asupra sa prin modul în care şi-a 'asumat' rolul de viitor 'nabab'. Fotografii cu viitorul 'bisnisman' Micula descinzând din elicopter sau din Ferrari sau trăgând cu blazare din trabuc au făcut 'deliciul' presei în ultimul an.

Anul trecut Victoraş Micula a fost surprins în timp ce-şi cumpăra un telefon mobil în valoare de… 10.000 de dolari, un Vertu Constellation, pe care l-a plătit cash. Bacalaureatul se pare însă că n-a fost pe bani, ceea ce face cinste profesorilor bihoreni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne