Partidul România Unită anunţă înfiinţarea "Patrulei lui Vlad Ţepeş"

Intrat în partidul lui Bogdan Diaconu imediat după protestele anti-Sistem declanşate de tragedia din Colectiv, campionul K1 Daniel Ghiţă se face şef de patrulă. Patrula lui Vlad Ţepeş.
Bogdan Diaconu
Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a anunţat duminică înfiinţarea "Patrulei lui Vlad Ţepeş", patrulă ce va fi condusă de campionul K1, Daniel Ghiţă.

Anunţul a fost făcut la primul primul congres al formaţiunii, unde Diaconu le-a prezentat delegaţilor şase tineri îmbrăcaţi în uniforme bleumarin, cu tricolorul pe piept, în partea dreaptă, sigla partidului pe mâneca dreaptă, pe spatele cărora scrie Patrula lui Vlad Ţepeş. Deputatul a anunţat că de organizarea Patrulei lui Vlad Ţepeş se va ocupa campionul K1, Daniel Ghiţă.

"Pe aceşti tineri îi veţi vedea peste tot, îi veţi vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeţi să ajute la deszăpezire sau poate vor avea găleţi să ajute la inundaţii sau poate pur şi simplu vor ajuta o bătrână să traverseze strada", a declarat, duminică, Diaconu.

La rândul său, sportivul a declarat că "dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri" şi vor "veghea ca cei sărmani să nu fie victimele interlopilor".

"Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză", a adăugat Ghiţă.

Luptătorul de K1 a mai anunţat că va colabora cu autorităţile statului român şi va informa autorităţile, însă Patrula pe care o va conduce va acţiona în cazurile când autorităţile nu o fac:

"Vom avea noi grijă de aceşti români asupriţi pe care nu-i apără nimeni", a mai spus Daniel Ghiţă.

"Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională. (...) S-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, care va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa", a adăugat campionul.

Reamintim că Ghiţă s-a alăturat Partidului România Unită după protestele anti-Sistem declanşate de drama din Colectiv, sportivul căutând o modalitate în care să poată fi util cetăţenilor.