Pandele s-a trezit cu dosar penal. Florin Secară: Nu am depus nicio plângere. Nu e scrisul meu

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, s-a trezit cu un dosar penal pe numele său, după un denunţ a cărei provenienţă este incertă.
Florentin Pandele
Florentin Pandele (Facebook.com/Florentin Pandele)

Situaţie inedită la DNA. Chemat în calitate de martor pentru o plângere care a fost înregistrată cu numele său, deputatul PNL Florin Secară susţine că nu el este autorul documentului, informează stiripesurse.ro.

"Eu am explicat că acela nu este scrisul meu, că eu nu am depus nicio plângere, iar adresa de la care a venit plângerea nu îmi aparţine", a declarat deputatul PNL.

Plângerea înregistrată cu numele lui Florin Secară îl vizează pe edilul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea.

Deşi Florin Secară s-a dus la DNA şi le-a explicat procurorilor că plângerea respectivă nu-i aparţine, oamenii legii tot au deschis dosar pe numele lui Florentin Pandele şi acum cercetează faptele, pentru că aşa prevede legea.

Florin Secară şi Florentin Pandele au fost contracandidaţi în alegerile locale la primăria oraşului Voluntari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne