Paleologu: Conducerea PNL a luat o scatoalcă de zile mari. Impresia de ansamblu e una catastrofală

Modul în care a fost tratată problema alegerilor locale în Bucureşti de luni de zile oferă un spectacol dezolant, este de părere liberalul Theodor Paleolog.
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Mihut Savu / Epoch Times)

Intrarea lui Cătălin Predoiu în cursa pentru Primăria Capitalei, în locul lui Marian Munteanu, este "o soluţie rezonabilă în context", însă "impresia de ansamblu e una catastrofală", a declarat, la RFI, deputatul PNL Theodor Paleologu.

"Sigur, eu aş fi preferat ca întreaga dreaptă să aibă un candidat unic, dar Cătălin Predoiu e o soluţie rezonabilă. Din punctul meu de vedere, este singurul dintre liderii mai vizibili, cu care se poate discuta, e singurul care a luat cu adevărat în calcul o discuţie cu Nicuşor Dan. Problema e că impresia de ansamblu e una catastrofală. Felul în care e tratată problema alegerilor locale în Bucureşti de luni de zile oferă un spectacol dezolant (...).

Eu mă îngrozesc la ideea că aceiaşi oameni care au dus la această situaţie, aceiaşi oameni care ne-au spus până ieri că Marian Munteanu e o idee nemaipomenită, aceiaşi oameni vor face listele la alegerile parlamentare. Mă îngrozesc la ideea asta, efectiv", afirmă deputatul liberal.

Întrebat dacă îl va susţine pe Cătălin Predoiu în campanie, Theodor Paleologu a replicat: "Cu idei, sigur că da. Ştie foarte bine că sunt deschis faţă de el. Este singurul cu care am stat de vorbă în ultima vreme, singurul care răspunde la telefon şi singurul care ţine cont de observaţii, de sugestii."

"Sigur că aş putea să-l ajut să se apropie de Nicuşor Dan, de ideile pe care le reprezintă Nicuşor Dan, de sensibilitatea pe care o reprezintă Nicuşor Dan şi care nu e deloc de neglijat", a adăugat liberalul.

În opinia lui Theodor Paleologu, conducerea PNL a luat "o scatoalcă de zile mari" în scandalul Munteanu.

"Doamna Gorghiu ne-a spus ieri că de fapt soluţia Marian Munteanu fusese genială, perfectă, dar că domnul Munteanu a ales el, de capul lui, să se retragă, deşi era cel mai bun, deşi putea câştiga cu peste 50% şi alte baliverne de genul ăsta. Or e absolut evident pentru oricine, conducerea partidului a luat o scatoalcă de zile mari", a subliniat parlamentarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne